Τα Νέα μας

Πλατεία Πανεπιστημίου, 6-5-2015

06-05-2015

Στα πλαίσια του προγράμματος ΄΄Συνταγές Αλληλεγγύης΄΄ μαθητές του εργαστηρίου Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικής Τουριστικών Επαγγελμάτων με την υπέροχη καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Artemis Mosiou, Έλλη Γκιουλάκη, Μαρία Τριανταφυλλοπούλου, Ariana Diamanti μαγείρεψαν και πρόσφεραν φαγητό σε συνεργασία με τα μέλη της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου και τη φοβερή και αγαπημένη Αγγελική Ιωαννίτη, σήμερα στην Πλατεία Πανεπιστημίου. 

Οι μαθητές μας έβαλαν τον καλύτερο εαυτό τους, το ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα και ήταν φανερό στα πρόσωπά τους το μεσημέρι που γύρισαν στο σχολείο. 

Ανανέωσαν το ραντεβού τους για επόμενες κοινές δράσεις με την Κουζίνα Αλληλεγγύης. Απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι όταν κάποιος θέλει να προσφέρει και να συμμετέχει στα κοινά η αναπηρία δεν είναι εμπόδιο, είναι δύναμη!!! Ένα μεγάλο μπράβο στους εκπαιδευτικούς του ΕΕΕΕΚ Βόλου που πραγματικά δίνουν άλλη διάσταση στην έννοια ΄΄σχολείο΄΄. 

Αγγελική Ιωαννίτη σε ευχαριστούμε για άλλη μια φορά γιατί κάθε συνεργασία μαζί σου είναι χαρά και δημιουργία. Η στάση ζωής σου μας διδάσκει πολλά καθημερινά!!!