Ευχαριστήρια

7.000 € σε πέντε Ιδρύματα του Βόλου

29-01-2017

Τα χρήματα των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Βόλου μοιράστηκαν σε 5 φορείς , η Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου παρέλαβε το ποσό των 1400 ευρώ, και το οποίο θα το χειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις καθημερινές ανάγκες μας.
Ευχαριστούμε όλους όσους συνετέλεσαν για να πραγματοποιηθούν η εκδηλώσεις  καθώς και τους συμπολίτες μας για τη στήριξη τους.

Το ποσό των 7.003 ευρώ συγκεντρώθηκε στη διάρκεια των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου, τα οποία σήμερα το πρωί σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο δόθηκαν για την οικονομική ενίσχυση πέντε Ιδρυμάτων του Βόλου.

Τα χρήματα, όπως είπε ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ –ΔΗΠΕΘΕ, Γιώργος Βλιώρας, συγκεντρώθηκαν με την προσφορά όσων συμμετείχαν στις ανοικτές εκδηλώσεις, όπου υπήρχαν κουμπαράδες.

Ο εκτελών χρέη Δημάρχου Θάνος Θεοδώρου σημείωσε από την πλευρά του ότι τα χρήματα θα προσφέρονται κάθε χρόνο σε διαφορετικά ιδρύματα της περιοχής και ευχαρίστησε τους Βολιώτες για την ανταπόκριση στο κάλεσμα της δημοτικής Αρχής για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Φέτος, το ποσό των 7.003 ευρώ δόθηκε στο Ορφανοτροφείο Βόλου, στη «Φλόγα», στην «Πίστη», στην Κουζίνα Αλληλεγγύης και στην ΕΛΕΠΑΠ.

Πηγή: 7.000 € σε πέντε Ιδρύματα του Βόλου